Marlyse Blue Serums

Aloe Vera Excellent Gel

De Marlyse Blue Aloë Vera Excellent Gel bevat maar liefst 98% Aloë Vera. Aloë Vera staat bekend om zijn herstellende eigenschappen en werkt kalmerend, herstellend en verkoelend. Ideaal voor de geïrriteerde en onrustige huid, bij (zon) verbranding, wondgenezing en als herstellend masker na een huidverbeterende behandeling met de natuurzuivere AHA- en BHA zuren.

Uitgelichte ingrediënten:
• Bevat Aloë Vera: Aloë’s zijn planten met dikke, harde, doorgaans stekelige bladeren. Enkele soorten kunnen gebruikt worden in cosmetica. Aloë bevat 20 aminozuren dit zijn de bouwstenen van het lichaam en komen tot stand door splitsing van eiwitten. Werkt kalmerend, verzachtend en hydraterend. Aloë Vera verzacht tevens huidirritaties en is een uitstekende after-sun.
• Bevat Glycerin (= Glycerol): is een alcohol verkregen uit plantaardige bron zoals soja. Glycerol trekt vocht uit de lucht en zorgt voor een goede smeerbaarheid. Als Glycerol aan een product wordt toegevoegd in een percentage minder dan 40% dan werkt de stof hydraterend. In cosmetica wordt een percentage gebruikt van maximaal 20%. € 18,25!

Elixer vitamine C

Dit luxe elixer bevat maar liefst 20% vitamine C. Een antioxidant met een beschermende, herstellende en verhelderende werking. Het elixer is rijk aan antioxidanten die beschermen tegen vrije radicalen en het herstelproces bevorderen. Het serum helpt pigmentvlekken te vervagen, tekenen van huidveroudering tegen te gaan en de algehele huidconditie te verbeteren. Het Elixer Vitamin C werkt tevens preventief tegen huidveroudering.

Uitgelichte ingrediënten:
• 3-O Ethyl Ascorbic Acid (15%): een stabiele vorm van vitamine C die goed wordt opgenomen door de huid. Dit ingrediënt heeft een anti-oxidatieve werking en gaat vrije radicalen te lijf.
• Sodium Ascrobyl Phosphate (5%): is een skin identical ingrediënt en wordt zeer goed door de huid opgenomen. Deze vorm van vitamine C wordt als het ware door de huid opgeslagen en wanneer nodig omgezet in vitamine C waardoor de anti-oxidatieve werking vrijkomt en vrije radicalen te lijf gaat. Deze werkstof is een uitstekende beschermer tegen vrije radicalen.
• Rubus Idaeus Extract (raspberry): is een anti-oxidant en heeft antibacteriële eigenschappen.
• Vaccinium Myrtillus Fruit Extract (Blueberry): bevat anti-oxidanten, vitamine A en C en tannine. Beschermt, verstevigd en egaliseert de huid.
€ 44,95!

Serum day

Het hydraterende Marlyse Blue Serum Day bindt vocht in de huid en zorgt voor een frisse en jonger uitziende huid. In dit serum maken we onder andere gebruik van de hoogwaardige werkstoffen waar appel, meloen en blauwe bessen rijk aan zijn. Deze fruitcocktail in combinatie met zeewier-extract én hyaluronzuur bindt vocht in de huid, zorgt voor meer veerkracht, beschermt en strijkt de huid glad.

Uitgelichte ingrediënten:
• Meloen (houdt vocht vast): boordevol vitamine A (zorgt voor veerkracht van de huid en geeft een gladde structuur) en C (brengt de Ph waarde in balans).
• Aloë Vera: Aloë’s zijn planten met dikke, harde, doorgaans stekelige bladeren. Enkele soorten kunnen gebruikt worden in cosmetica. Aloë bevat 20 aminozuren (zijn de bouwstenen van het lichaam en
komen tot stand door splitsing van eiwitten). Werkt kalmerend, verzachtend en hydraterend. Aloë Vera verzacht tevens huidirritaties en is een uitstekende after-sun.
• Appel: verfrist en reinigt. Boordevol vitamine A (zorgt voor de veerkracht van de huid en geeft een gladde structuur) en C (brengt de Ph waarde in balans). Appel extract heeft een gladstrijkende werking op rimpels en fijne lijntjes en gaat een vroegtijdige huidveroudering effectief tegen.
• Blauwe bessen: bevat veel anti- oxidanten. Deze anti- oxidanten maken vrije radicalen (instabiele moleculen in het lichaam die cellen aantasten) onschadelijk.
• Zeewier- extract: regelt de vochtigheidsgraad van de huid en maakt haar steviger en antistatisch. Bevat vitaminen, mineralen en proteïnen en heeft een gunstige invloed op de vette- en acne huid. Helpt de huid glad te strijken en intens te verzorgen.
• Hyaluronzuur: wordt gewonnen uit de gisting van suikerbieten. Zorgt voor de handhaving van het optimale vochtgehalte en verstevigt de huid. Het dringt niet in de huid maar vormt een dunne transparante film zodat vocht in de huid blijft. € 44,95!

Serum night

Het unieke Marlyse Blue Serum Night op basis van 6 rijke oliën en boordevol vitaminen is dé redding voor de droge, vochtarme en zeer droge huid. Deze krachtige combinatie laat zichtbare tekenen van veroudering vervagen en droge craquelé lijntjes verdwijnen.

Uitgelichte ingrediënten:
Dit 100% natuurlijke serum bevat een uitgebalanceerde combinatie van 6 speciale oliën.
• Abrikozenpitolie: een voedende olie met essentiële vetzuren.
• Afrikaanse bolletjeskool olie: bevat een zeer hoge concentratie omega 9 (voedend).
• Marula olie: komt van de vruchten van de Afrikaanse Marula boom. De vruchten lijken op pruimen en bevatten 4x zoveel vitamine C (brengt de pH waarde in balans) dan van een sinaasappel. Een “niet drogende” olie met helende en huidherstellende eigenschappen.
• Monoi boter: gemaakt van bloemblaadjes. Werkt zuiverend en hydraterend.
• Teunisbloemolie: bevat omega 6 (verzacht de huid en voorkomt het uitdrogen van de huid) en doet wonderen bij rimpels, acne en eczeem.
• Rozenbottel olie: bevat essentiële vetzuren, vitamine E (beschermt de huid tegen Uv- stralen en vrije radicalen), C (brengt de pH-waarde in balans) en B- caroteen (een vorm van vitamine A die zorgt voor veerkracht van de huid en die een gladde structuur geeft).
• Verrijkt met pure vitamine C (brengt de pH waarde in balans) en E (beschermt de huid tegen Uv-stralen en vrije radicalen)
• Hyaluronzuur: wordt gewonnen uit de gisting van suikerbieten. Is een natuurlijke proteïne dat een optimaal vochtgehalte handhaaft en de huid verstevigt. Het molecuul wordt 40x groter in water. Het dringt niet in de huid, maar vormt een dunne transparante film die het vocht reeds in het product vasthoudt. Hyaluronzuur bindt zich met water met tussenruimtes en vormt een gel zoals een substantie die cellen bij elkaar houdt.
€ 44,95!

Benieuwd naar de behandelingen die ik aanbied? Voor meer informatie klik dan hier.
Alle nieuwtjes bekijken? Klik dan hier.