Over de salon

Mijn naam is Merel Kempers en ik ben sinds 2019 een gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Na jarenlang gefascineerd te zijn geweest door schoonheid en het verzorgen van de huid, besloot ik om mijn passie te volgen en mijn eigen salon te openen.

De beslissing om een eigen salon te openen was geen gemakkelijke keuze, omdat ik me bewust was van de concurrentie in de branche. Maar ik was vastberaden om me te onderscheiden door hoogwaardige diensten aan te bieden die mijn klanten een onvergetelijke ervaring zouden bezorgen. Ik ben dan ook erg trots op wat ik in de afgelopen drie jaar heb bereikt. Zonder mijn lieve klanten heb ik dit zeker niet kunnen bereiken.

Wat bied ik aan?

In mijn salon bied ik een breed scala aan behandelingen aan, waaronder massages, wenkbrauw- en wimperbehandelingen, gezichtsbehandelingen, lichaamspakkingen en meditatielessen. Ik geloof dat schoonheid niet alleen van buiten komt, maar ook van binnen. Daarom combineer ik mijn expertise op het gebied van huidverzorging met mindfulness en meditatie om mijn klanten een holistische ervaring te bieden die hen niet alleen mooier maakt, maar ook ontspannen en verfrist.

Ik hecht veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Mijn klanten verdienen het beste en daarom gebruik ik alleen hoogwaardige producten en technieken. Ik zorg er altijd voor dat mijn klanten zich op hun gemak voelen en ik neem de tijd om naar hun wensen en behoeften te luisteren. Door deze aanpak heb ik een trouwe klantenkring opgebouwd en is mijn salon uitgegroeid tot een populaire bestemming voor mensen die op zoek zijn naar een moment van rust en ontspanning.

Waarom?

Het runnen van mijn eigen salon is niet altijd gemakkelijk, maar ik geniet er elke dag van. Het geeft me voldoening om mijn klanten te helpen zich beter te voelen en er mooier uit te zien. Ik blijf mezelf uitdagen om mijn diensten te verbeteren en mijn klanten te blijven verrassen. Ik wil altijd blijven leren en groeien in mijn vakgebied en daarom volg ik regelmatig trainingen en cursussen.

Al met al ben ik erg dankbaar dat ik de kans heb gekregen om mijn eigen salon te openen en mijn passie voor schoonheid te volgen. Ik hoop dat ik nog vele jaren mensen kan helpen zich beter te voelen en er mooier uit te zien.

Updates over de behandelingen? Bekijk de blog pagina: https://www.beautysalonthebird.nl/blog/
Benieuwd naar deze salon in Dronten? Voor meer informatie klik dan hier.
Alle nieuwtjes bekijken? Klik dan hier.