Meditatie les

Meditatie les Dronten

Meditatie

De meditatie is een les van 45 minuten, per les is er ruimte voor 4 mensen. Exclusief mijzelf natuurlijk. Je gaat leren om je gedachte op nul te zetten en je volledig over te geven aan de muziek en rust. Lijkt dit jou wat? Dan kun je je via mail, whatsapp of social media. De datum van de lessen worden in overleg besproken. De kosten: per les: 10 euro. Strippenkaart: 10 keer voor 90 euro.

Meditatie is een praktijk die al duizenden jaren wordt beoefend. Het is een manier om de geest tot rust te brengen en de focus te verleggen naar het hier en nu. Meditatie kan helpen om stress en angst te verminderen, en kan leiden tot een gevoel van innerlijke rust en kalmte. Het volgen van meditatie lessen kan hierbij een grote meerwaarde hebben. Hieronder vind je meer informatie over de voordelen van meditatie lessen.

Omarm jezelf

In mijn meditatieles omarm ik niet alleen de zoektocht naar innerlijke rust, maar ook de reis naar het ontdekken van mijn ware zelf. Het gaat niet alleen om het begrijpen van mijn rol in dit leven, maar om het verkennen van de essentie van wie ik werkelijk ben, diep van binnen.

Wanneer ik plaatsneem in een comfortabele houding en mijn geest tot rust breng, laat ik de drukte van de wereld om me heen vervagen. Ik richt mijn aandacht naar binnen, naar de stille ruimte diep in mijn wezen. Hier vind ik een oase van sereniteit en een diepere verbinding met mijn eigen kern.

In deze kostbare momenten van meditatie leer ik de waarheid te ontdekken achter de maskers die ik draag, achter de rollen die ik speel in mijn dagelijks leven. Ik zie door de oppervlakkige lagen heen en begin mijn diepste verlangens, angsten en dromen te begrijpen. Ik omarm mijn kwetsbaarheid en geef mezelf toestemming om volledig authentiek te zijn.

Terwijl ik mijn ademhaling volg en mijn gedachten laat komen en gaan, ontvouwt zich een innerlijke reis van zelfontdekking. Ik kom in contact met mijn passies, mijn talenten en mijn unieke bijdrage aan deze wereld. Ik voel de kracht en de vrede die voortkomen uit het accepteren en omarmen van mijn ware zelf.

Meditatieles is een moment van waarachtige ontmoeting met mezelf. Het brengt me in contact met mijn diepste waarden en helpt me te leven in harmonie met wie ik werkelijk ben. Het is een prachtige reis van zelfrealisatie, waarin ik mijn innerlijke rust omarm en mijn ware ik vind, verlicht door de glinstering van mijn ziel.

Schoonheidssalon Dronten

Benieuwd naar de behandelingen die ik aanbied? Voor meer informatie klik dan hier.
Alle nieuwtjes bekijken? Klik dan hier.