Massage

Een massage is een behandeling die gericht is op het verminderen van stress en spanning in het lichaam. Deze behandeling is gericht op het ontspannen van de spieren en het verminderen van stresshormonen in het lichaam. Hieronder vindt u meer informatie over de voordelen.

INDIAANSE HOOFDMASSAGE – € 22,50

20 minuten – hoofdhuid.

20 minuten rug, nek en schouder massage – € 22,50

20 minuten – Rug, nek & schouder.

50 minuten lichaamsmassage – € 49,50

50 minuten – Lichaamsbehandeling: achterkant benen, rug, nek en schouders.

75 minuten lichaamsmassage – € 72,50

75 minuten – lichaamsmassage: achterkant benen, rug, nek schouders, voorkant armen & decolleté.

HOT STONE MASSAGE – € 42,50

30 minuten – Rug, nek & schouders.

HOT STONE MASSAGE – € 72,50

60 minuten – Lichaamsbehandeling: achterkant benen, rug, nek, schouders, voorkant armen & decolleté.

De voordelen

Ten eerste kan een ontspanningsmassage helpen om de bloedcirculatie te verbeteren. Door de grepen worden de bloedvaten verwijd, waardoor het bloed beter kan stromen. Dit kan bijdragen aan het transporteren van zuurstof en voedingsstoffen naar de spieren en organen. Hierdoor wordt het lichaam beter gevoed en kan het beter herstellen.

Spierspanning vermindering

Ten tweede kan het helpen om de spierspanning te verminderen. Ook hier worden door de grepen de spieren losgemaakt en ontspannen. Hierdoor kunnen spanningen in de spieren verminderen en kan het lichaam zich beter ontspannen. Dit kan ook helpen om pijnklachten te verminderen, zoals bijvoorbeeld bij rug- of nekklachten.

Ten derde kan het helpen om de gemoedstoestand te verbeteren. Door de massage worden er endorfines vrijgemaakt, die zorgen voor een gevoel van geluk en ontspanning. Dit kan bijdragen aan een positieve gemoedstoestand en het verminderen van stress en angstgevoelens.

Conclusie

Kortom, een ontspanningsmassage kan vele voordelen bieden voor de gezondheid en het welzijn. Het kan helpen om de bloedcirculatie te verbeteren, de spierspanning te verminderen en de gemoedstoestand te verbeteren. Als je op zoek bent naar een manier om te ontspannen en te genieten van een verwenmoment voor jezelf, is dit zeker iets om te overwegen.

Massage Dronten

Benieuwd naar deze salon in Dronten? Voor meer informatie klik dan hier.
Alle nieuwtjes bekijken? Klik dan hier.