Marlyse Blue Cleansing

Cleanser

De Marlyse Blue Cleanser verwijdert voorzichtig onzuiverheden en onthult een frisse stralende huid. De 100% natuurzuivere honing werkt antibacterieel en verzacht huidirritaties. Banaan kalmeert de huid en avocado olie is rijk aan vitamines. De combinatie van deze werkstoffen zorgt voor een grondige reiniging terwijl de huid intens gevoed wordt.

Uitgelichte ingrediënten:
• Honing: 100% zuiver = geen pesticiden toegevoegd. Heeft een antibacteriële werking, activeert de huiddoorbloeding, verzacht huidirritaties en bevordert wondheling.
• Banaan: bevat kalium, heeft een licht kalmerende eigenschap.
• Avocado- olie: wordt gewonnen uit vruchtvlees van de avocado. Rijk aan vitamine A (zorgt voor de veerkracht van de huid en geeft een gladde structuur), B1 (verzorgend), B2 (verzorgend), D (belangrijk voor cel vernieuwing), E (beschermt de huid tegen Uv- stralen en vrije radicalen) en enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gaat gevolgen van veroudering tegen).

De combinatie van deze werkstoffen zorgt voor een grondige reiniging terwijl de huid intens wordt gevoed. € 34,45!

Cleanser Salicylic

De Marlyse Blue Cleanser Salicylic maakt de huid schoon zonder irritatie en vermindert puistjes. De huid wordt fris, schoon en in balans. Bevat maar liefst 2% salicylzuur welke talg oplost en zorgt voor een goed gereinigde huid.

Uitgelichte ingrediënten:
• Salicylzuur: komt uit wilgenbast, bepaalde soorten fruit en cactussen. Helpt acne te bestrijden en gaat fijne lijntjes en droogterimpels tegen.
• Salicylzuur: is werkzaam in de poriën waar het de talgophopingen oplost en de poriën aan de binnenkant reinigt.
• Glycerin: wordt gemaakt uit soja. Bij een percentage van minder dan 40% werkt glycerin (= glycerol) hydraterend. In cosmetica worden percentages tot 20% gebruikt. Maakt het product goed smeerbaar.
• Olijfolie: bevat minder dan 1,5% zuur. Bevat natuurlijke anti-oxidanten die cellen beschermen tegen veroudering. Maakt de huid zacht en glad doordat het op het huidoppervlak blijft waardoor schilfering van de huid wordt tegengegaan. Wordt vaak aan een verzorgingsproduct toegevoegd als oplosmiddel. Doordat olijfolie aan een product wordt toegevoegd, kunnen andere ingrediënten in het product beter mengen.
• Kokosnoot olie: wordt gemaakt uit gedroogd vruchtvlees van de kokosnoot. Bevat veel vitamine E (beschermt de huid tegen UV- stralen en vrije radicalen). Is een “niet” drogende olie, waardoor de huid zijn vochtbalans behoudt.
• Bevat abrikozenpitolie: verstopt de poriën niet en bevat aminozuren dit zijn de bouwstoffen van het lichaam. Aminozuren komen tot stand door splitsing van eiwitten. Bevat vitamine B1 (voedend), B2 (voedend) en fruitzuren. Deze fruitzuren zorgen ervoor dat fijne lijntjes vervagen.

€ 34,45

De combinatie van deze werkstoffen zorgt voor een grondige en zuiverende reiniging zónder dat de huid uitdroogt.

Eye make-up remover

Deze zacht reinigende Eye Make-up Remover met gipskruid zorgt ervoor dat oog make-up effectief wordt verwijderd. Bevat een combinatie aan milde en natuurlijke ingrediënten. Glycerine en Velvet Flower Extract hydrateren en verzachten de tere huid rondom de ogen. Breng de Eye Make-up Remover aan op een droog wattenschijfje en verwijder hiermee voorzichtig de oog make-up. Herhaal indien nodig.

Uitgelichte ingrediënten:

  • Natragem S140: micelaire grondstof welke in combinatie met de ingrediënten sensifoam (gipskruid) en biosurf CG-55 (gewonnen uit kokosolie, mais en fruitsuikers) zorgt voor een krachtige maar zeer milde reiniging voor oog make-up.
  • Glycerin: is een skin identical ingrediënt, onttrekt vocht aan de lucht en werkt intensief hydraterend.
  • Amaranthus Cruentus Seed Extract (velvet flower extract): hydrateert en verzacht.

Face wash gel

De Marlyse Blue Face Wash Gel is een zachte voedende wasgel. Bevat diverse soorten zachte alcohol afkomstig uit plantaardige vetten. Deze wash gel reinigt de huid zacht en gaat bacteriegroei tegen zonder de huid uit te drogen. Kokosnootolie beschermt de huid tegen vrije radicalen en zorgt voor een goede vochtbalans in de huid. Aloë Vera verzacht, hydrateert, kalmeert en heelt de huid.
Uitgelichte ingrediënten:
• Aloë Vera: Aloë’s zijn planten met dikke, harde, doorgaans stekelige bladeren. Enkele soorten kunnen gebruikt worden in cosmetica. Aloë bevat 20 aminozuren, dit zijn de bouwstenen van het lichaam en
komen tot stand door splitsing van eiwitten. Werkt kalmerend, verzachtend en hydraterend. Aloë Vera verzacht tevens huidirritaties en is een uitstekende after-sun.
• Kokosnoot olie: wordt gemaakt uit gedroogd vruchtvlees van de kokosnoot. Bevat veel vitamine E (beschermt de huid tegen Uv- stralen en vrije radicalen), is een “niet” drogende olie waardoor de huid zijn vochtbalans behoudt.
• Bevat diverse soorten “zachte” alcohol: afkomstig uit plantaardige vetten. Gaat bacteriegroei tegen en heeft een zacht reinigende werking zonder de huid te drogen.
De combinatie van deze werkstoffen zorgt voor een grondige maar milde reiniging zónder dat de huid uitdroogt.

Sucragel Balm

De Marlyse Blue Sucragel Balm is een rijke 2-phase cleanser die effectief reinigt zonder de huid uit te drogen. Ook geschikt voor het verwijderen van oogmake-up. De uitgebalanceerde formule met sucragel, squalane, jojoba olie en zoete amandelolie zorgt voor een zijdezachte en intens hydraterende reiniging. Phase-1: Masseer de Sucragel Balm in op een droge huid totdat deze olieachtig aanvoelt. Phase-2: Masseer de huid vervolgens met natte vingertoppen totdat de sucragel in een milk verandert. Sucragel werkt vanaf 20% als moisterizer: de huid blijft na gebruik gedurende 8 uur significant gehydrateerd. De Marlyse Blue Sucragel Balm bevat maar liefst 25% sucragel.
Uitgelichte ingrediënten:

  • Sucragel: Bevat 100% natuurlijke oorsprong en gewonnen uit suikerriet. Bevat Fatty Acids die bijna identiek zijn aan de huideigen talg. Hierdoor wordt het product uitstekend opgenomen en verdragen door de huid.
  • Sucragel: Sucragel werkt vanaf 20% als moisterizer: de huid blijft na gebruik gedurende 8 uur significant gehydrateerd. De Marlyse Blue Sucragel Balm bevat maar liefst 25% sucragel.
  • Squalene: Wordt gewonnen uit olijf olie en is een skin identical ingrediënt. Squalene lijkt qua samenstelling op talg, de natuurlijke beschermer van de huid. Squalene beschermt onze huid tegen vrije radicalen en droogheid, en is daarmee een uitstekend anti-aging ingrediënt. Ook beschermt het onze huid tegen schimmel- en gistinfecties.
  • Jojoba seed oil: Een natuurlijke antioxidant welke de huid effectief beschermt tegen vrije radicalen, rijk aan vitamine E en gezonde vetzuren. Reguleert de vochtbalans van de huidcellen en werkt hydraterend. Vertraagd de talgproductie en voelt niet vet aan. Een uitstekend verzachtend ingrediënt welke maar liefst 17 aminozuren bevat.
  • Prunus Amygdalus Oil (zoete amandel olie): Wordt geperst uit de rijpe zaden van de amandelboom. Voorkomt verdamping van vocht uit de huid en houdt de waterhuishouding van de huid op peil.
    € 35,95

Toner

De Marlyse Blue Toner voedt en verfrist de huid en herstelt de natuurlijke pH-waarde. De basis van de Toner is huidherstellende Aloë Vera met een pH-waarde van 3,5. Glycolzuur verwijdert effectief dode huidcellen en gaat de vorming van milia (gerstekorrel) tegen.

Uitgelichte ingrediënten:
• Aloë Vera: Aloë’s zijn planten met dikke, harde, doorgaans stekelige bladeren. Enkele soorten kunnen gebruikt worden in cosmetica. Aloë Vera bevat 20 aminozuren dit zijn de bouwstenen van het lichaam en komen tot stand door splitsing van eiwitten. Werkt kalmerend, verzachtend en hydraterend. Aloë Vera verzacht tevens huidirritaties en is een uitstekende after-sun.
• Glycolzuur (afkomstig van rietsuiker): Verwijdert effectief dode huidcellen voor een fris en egaal huidbeeld zonder vaalheid. Gaat tevens de vorming van milia (gerstekorrel) en onzuiverheden tegen. Glycolzuur werkt tevens verhelderend op pigmentvlekken. Na het aanbrengen kan er een prikkelend/ kriebelend gevoel ontstaan, dit is een teken dat de glycolzuur diep doordringt in de huid en dus zeer goed zijn werkt doet. Soms kan de huid er ook “rood” uitzien. Na een aantal malen gebruik is de huid goed gevoed/ gewend en wordt het “kriebelen” en de “roodheid” minder.

De combinatie van deze werkstoffen zorgt ervoor dat de pH-waarde van de huid weer snel in balans wordt gebracht. € 34,45.

Benieuwd naar de behandelingen die ik aanbied? Voor meer informatie klik dan hier.
Alle nieuwtjes bekijken? Klik dan hier.