Bindweefsel + cupping massage


Stel je voor: een diepgaande wellnesservaring die niet alleen ontspant, maar ook je huid verjongt en revitaliseert. Dat is precies wat je kunt verwachten van een bindweefsel- en cuppingmassage, een synergetische combinatie van eeuwenoude technieken en moderne wellnesspraktijken.

Tijdens deze unieke massage wordt de diepe weefsellagen van het lichaam gestimuleerd door middel van krachtige, langzame bewegingen van de bindweefselmassage. Dit helpt de circulatie te verbeteren, spierspanning te verminderen en de natuurlijke elasticiteit van de huid te herstellen. Maar daar stopt het niet.

De toevoeging van cupping voegt een extra dimensie toe aan deze behandeling. Door het creëren van een vacuüm met behulp van speciale cups, wordt de huid zachtjes omhoog getrokken, waardoor de doorbloeding wordt gestimuleerd en toxines worden afgevoerd. Dit zorgt niet alleen voor een diepe ontspanning, maar helpt ook bij het verminderen van cellulitis, het vervagen van littekens en het verbeteren van de algehele teint en textuur van de huid.

Het resultaat? Een stralende, jeugdige gloed die van binnenuit lijkt te stralen. Maar meer dan alleen uiterlijke schoonheid, biedt deze massage een kans om diep te ontspannen, spanning los te laten en in harmonie te komen met jezelf.

Dus geef jezelf de luxe van een bindweefsel- en cuppingmassage – een verjongende reis voor lichaam, geest en ziel.

Resultaten:

Voor:

Na 2 behandelingen:

Voor:

Na 1 behandelingen: