Bindweefsel + cupping massage

Ontdek de Stralende Huid van Binnen Uit!

Laat je huid weer stralen met de verjongende kracht van bindweefselmassage en cupping voor het gelaat. Deze eeuwenoude technieken combineren ontspanning met resultaat, voor een huid die van binnenuit straalt.

  • Stralende Teint: Bindweefselmassage stimuleert de doorbloeding, waardoor je huid wordt voorzien van essentiĆ«le voedingsstoffen en een gezonde gloed krijgt.
  • Verminder Rimpels en Fijne Lijntjes: Deze massage helpt bij het verminderen van rimpels en fijne lijntjes door de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren. Je huid voelt steviger en gladder aan.
  • Diepe Ontspanning: Laat stress en spanning los terwijl cupping zachtjes de drukpunten in je gezicht masseert. Een moment van ontspanning voor zowel lichaam als geest.
  • Betere Opname van Huidverzorgingsproducten: Door de verbeterde doorbloeding en reiniging van de huid, kunnen je favoriete huidverzorgingsproducten beter worden opgenomen. Zo kunnen ze dieper doordringen en effectiever werken.

Kies voor de tijdloze schoonheid van bindweefselmassage en cupping voor het gelaat. Ervaar de weldaad van ontspanning en zie hoe je huid transformeert naar een stralende, jeugdige gloed. Maak vandaag nog een afspraak en gun jezelf het cadeau van een prachtige huid!

Resultaten:

Voor:

Na 2 behandelingen:

Voor:

Na 1 behandelingen: