BeautyCenter en tarieven.

Vanaf oktober 2023 zal BeautySalon The Bird samenwerken met drie andere fantastische bedrijven om je een uitgebreid scala aan schoonheidsdiensten aan te bieden. Hier is een korte introductie van wat elk van deze bedrijven te bieden heeft:

BeautySalon The Bird (Merel): Ik ben de trotse eigenaresse van BeautySalon The Bird. Bij mij ben je aan het juiste adres voor een breed scala aan gezichtsbehandelingen en meer. Mijn salon is jouw toevluchtsoord voor een verfrissende huidverzorging, waar ik streef naar zowel ontspanning als resultaat. Ik nodig je van harte uit om langs te komen en jezelf te trakteren op een beetje zelfverwennerij. Tot snel bij BeautySalon The Bird!

www.beautysalonthebird.nl

Sabs Gellac Salon (Sabrina): Bij Sabs Gellac Salon kun je terecht bij Sabrina voor prachtige nagels. Ze biedt hoogwaardige gellakbehandelingen en zorgt ervoor dat je nagels er altijd perfect uitzien. Of je nu op zoek bent naar een klassieke look of iets unieks en trendy, Sabrina staat voor je klaar.
https://sabsgellacsalon.nl/

AMKO pedicure (Amanda): Betreed een wereld van verjonging en verwennerij voor je voeten! We zijn verheugd om aan te kondigen dat Amanda, een toegewijde expert op het gebied van voetverzorging, zich bijvoegt bij ons pand met haar bedrijf AMKO Pedicure.
https://www.facebook.com/AMKOpedicure

Caits Hair Care (Caitlin): Bij Caits Hair Care kun je terecht voor alles wat met je haar te maken heeft. Of je nu een knipbeurt, krullen of verven nodig hebt, Caitlin is er om ervoor te zorgen dat je met een frisse en trendy look vertrekt. Ze is een expert in het transformeren van je haar naar jouw wensen.
https://www.instagram.com/caits.hair.care/

Ik ben verheugd om samen te werken met deze geweldige bedrijven en staan klaar om je te verwelkomen in ons vernieuwde beautycenter vanaf oktober 2023. Bij BeautySalon The Bird en onze partners streven we ernaar om je de best mogelijke schoonheidservaring te bieden. We kijken ernaar uit om je te zien en je te helpen stralen!

Benieuwd naar de behandelingen die ik aanbied? Voor meer informatie klik dan hier.
Alle nieuwtjes bekijken? Klik dan hier.