Aankondiging verhuizing

Wij gaan verhuizen!

Met grote vreugde kondigen we de spannende nieuwe locatie aan voor BeautySalon The Bird en Sab’s gellac salon in het centrum van Dronten. We zijn verheugd om onze gewaardeerde klanten te kunnen vertellen dat we binnenkort niet alleen schoonheidsbehandelingen en nagels zullen aanbieden, maar ook kapper- en wimper- en wenkbrauwexpertise in huis zullen hebben.

Onze visie is altijd geweest om een oase van schoonheid en ontspanning te creëren, waar onze klanten kunnen genieten van een uitgebreid scala aan diensten om hun natuurlijke schoonheid te versterken. Met de toevoeging van een kapper en een deskundige in wimper- en wenkbrauwbehandelingen, kunnen we nu een nog breder scala aan diensten aanbieden om aan al uw behoeften op het gebied van schoonheid en verzorging te voldoen.

Ons nieuw pand.

Onze nieuwe locatie zal een prachtig, ruim interieur hebben, ontworpen om een gevoel van luxe en sereniteit te creëren. We hebben zorgvuldig nagedacht over elk detail, zodat onze klanten zich direct op hun gemak voelen zodra ze binnenkomen. Of je nu langskomt voor een nieuw kapsel, een manicure, een wimperverlenging of een complete make-over, we willen dat je jezelf onderdompelt in een ambiance van pure verwennerij.

We begrijpen hoe belangrijk het is om vertrouwen te hebben in de professionals die voor jou zorgen. Daarom hebben we ervaren en deskundige kappers, nagelstylisten en wimper- en wenkbrauwexperts aangetrokken om onze klanten te voorzien van de hoogste kwaliteitsservice. We staan klaar om je te helpen je persoonlijke stijl te definiëren en te verbeteren, en om je de zorg en aandacht te geven die je verdient.

Binnenkort organiseren we een speciale voorstellingsdag, waarop je de gelegenheid hebt om onze nieuwe locatie te verkennen en kennis te maken met ons getalenteerde team. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen en je te laten kennismaken met alle prachtige mogelijkheden die onze salon te bieden heeft. Het wordt een dag vol opwinding en inspiratie, en we hopen dat je erbij kunt zijn. Houdt de social media in de gaten voor updates!