Wijziging openingstijden:

Beste klanten,

Hierbij informeer ik jullie graag over de wijziging van de openingstijden. Met ingang van 14 mei 2023 zijn de openingstijden aangepast. Op maandag zijn wij open van 13:00 tot 17:00 uur en in de avonduren bied ik meditatielessen aan. Op dinsdag zijn wij open van 10:00 tot 18:00 uur. Op woensdag zijn wij open van 10:00 tot 21:00 uur en op donderdag van 13:00 tot 21:00 uur. Op vrijdag zijn wij open van 10:00 tot 18:00 uur.

Ik hoop dat de wijziging van de openingstijden je meer flexibiliteit bieden en je in staat stellen om ons op uw gemak te bezoeken. Als je nog vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ik sta altijd voor je klaar.

Met vriendelijke groet,

BeautySalon The Bird

Benieuwd naar de behandelingen die ik aanbied? Voor meer informatie klik danĀ hier.
Alle nieuwtjes bekijken? Klik danĀ hier.

Wijziging van de openingstijden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *