Moederdag actie: Verwen jezelf en je moeder!

Moederdag is de perfecte gelegenheid om je moeder eens flink te verwennen. En hoe kun je dat beter doen dan met een heerlijke beauty behandeling? Wij hebben de handen ineen geslagen om je een unieke actie aan te bieden die je samen met je moeder kunt boeken.

Biab en Gellac behandeling

Onze actie bestaat uit een biab en gellac behandeling voor zowel jou als je moeder. Terwijl wij je nagels verzorgen, kun je genieten van een kopje koffie of thee en gezellig bijpraten met je moeder. Onze ervaren schoonheidsspecialisten zorgen ervoor dat jullie nagels er prachtig uit komen te zien met de nieuwste kleuren en glans van biab en gellac.

Full body massage

Na de biab en gellac behandelingen is het tijd om te ontspannen en jezelf en je moeder te trakteren op een heerlijke full body massage. Laat alle stress van de afgelopen tijd van je af glijden en kom tot rust tijdens deze ontspannende massage van 50 minuten. Onze professionele masseurs weten precies hoe ze je kunnen laten ontspannen en je spieren kunnen laten ontspannen.

Boekingsinformatie

Onze Moederdag actie is in de maand mei boekbaar, maar je kunt ook alvast een datum in de toekomst reserveren. Dit geeft je de kans om jezelf en je moeder te verzekeren van een ontspannend verwenmoment. Het beste van alles is dat je alle vier de behandelingen in één keer kunt boeken via onze website. De prijs wordt vervolgens in de salon verrekend.

Kom en geniet!

Breng Moederdag door in stijl en verwen jezelf en je moeder met onze unieke Moederdag actie. We kunnen niet wachten om je te ontvangen in onze salon en je te laten genieten van een heerlijke behandeling. Boek je afspraak vandaag nog en maak er een onvergetelijke Moederdag van!

Benieuwd naar de behandelingen die ik aanbied? Voor meer informatie klik dan hier.
Alle nieuwtjes bekijken? Klik dan hier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *